Suntem prezenți și pe

Actualitate

În ultima zi a stării de urgență, 23 de cărășeni sunt în spital din cauza COVID-19

Publicat cu

în

Finalul stării de urgență vine cu vești bune în Caraș-Severin. Rata de vindecare a pacienților diagnosticați cu COVID-19 este de peste 70%. Până astăzi, 80 din cei 110 cărășeni depistați pozitiv au reușit să învingă coronavirusul.

În momentul de față, potrivit raportării făcute de DSP Caraș-Severin, doar 23 de cărășeni diagnosticați cu COVID-19 mai sunt internați în spitale: 11 la Caransebeș, 10 la Reșița și 2 în alte județe.

Alți 80, dintre care unul în ultimele 24 de ore, au fost externați după ce au fost declarați vindecați. Jumătate dintre aceștia au fost tratați la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, 32 la Spitalul Județean de Urgență Reșița și 8 la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

Din nefericire, de la începutul pandemiei, au fost raportate și 6 decese din cauza COVID-19 și un deces al unei persoane confirmate pozitiv, dar care a murit din alte cauze noncovid.

CITEȘTE ȘI: Două noi cazuri COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița

DSP Caraș-Severin mai informează că, la această dată, în județ se află în izolare la domiciliu 105 persoane, iar în carantină instituționalizată, 329.

La nivel național, numărul total al cazurilor COVID-19 confirmate a ajuns la 16.247 după ce, astăzi, au fost raportate 245 de noi cazuri de îmbolnăvire. „Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.053 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.046 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație9 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate13 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate15 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate19 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate2 zile în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite