Inadmisibil! PORR s-a apucat să toarne ciment! Toarnă ziua, toarnă noaptea! Rușine!

 

Bă, voi sunteți proști?! Cum să se finalizeze lucrările pentru tramvai în termenul asumat de autorități și firma PORR? Adică, după atâția ani de lucrări prin oraș, să vină unii serioși care trag de ei zi și noapte ca să-și respecte promisiunile? Fugi, dom’le, d-aici! Voi chiar n-ați înțeles că totul trebuie să fie un eșec? Cum nu? Nu ați văzut că rețelele sociale s-au umplut de ingineri constructori, proiectanți, manageri deghizați în „apostoli” ce vestesc sfârșitul „domniei” lui Tăiețelu?

 

Zapai câta pă Facebook în această dimineață și, ce să vezi, dădui de o postare ce-mi stârni o doză necontrolabilă de endorfine. Bă, nene, râdeam ca un bou ce văzu o poartă nouă. Vă redau postarea, needitată: „Astia de la PORR s-au apucat de turnat ciment. Toarnă ziua, toarnă noaptea. Nu îi interesează ca nu ne mai putem odihni. Azi-noapte era trecut de ora 22:00 și ei turnau și pe podul din Triaj și pe bulevard, la Moto Velo. Rușine!” Bă, ejti prost? Bă, ejti nebun? Cică ăștia de la PORR s-au apucat de turnat ciment! Păi ce vrei, bă, nene, să toarne? Sosuri pe vreo fleică de carne de burger? Sau înghețată d-aia bună de la NiceCream? Normal că toarnă, mă, ciment. Că d-aia veniră în oraș. Să toarne ciment și ziua, și noaptea! Că-i firmă serioasă, bre. Vrea să termine lucrările în termenul stabilit. Și știi de ce? Ca să te poți tu bucura de toate condițiile. Da, chiar înainte de Crăciun. Da, mă. Și normal că toarnă pe bulevard și-n Triaj. Unde ați vrea să-l toarne? Prin vreo curte sau fundație la aștia de la Primărie? Ptiu, drace!…

 

Mă mai calmai câta din râs după ce văzui comentariile. Geniale, bre! Reșițenii de bună credință sunt mai deștepți ca inginerii ăștia cu conturi false dă pă Facebook. Reșița are viitor, tată! Adrian Meluț: „Când lucră, de ce lucră. Când nu lucră, de ce nu lucră!”

 

Bravo, prietene! Chiar ș-așa! Când or fi haterii mulțumiți? Iar faptul că, în mai puțin de juma de oră, comentariul ăsta a luat aproape 60 de likeuri, însemnă că sunt mulți rău care înțeleg și acceptă deranjul făcut cu lucrările de la tramvai. Iar unul dintre comentarii reflectă acest lucru. L-a adăugat Bogdan Strâmbei. Bravo, tată! „Fiți bucuroși că se încearcă terminarea govândari cât mai repede. Ce dacă lucrează noaptea foarte bine. Eu am camerele la bvd și nu mă deranjeaza nici ziua nici noaptea copiii s-au obișnuit și s-au adaptat la așa zisa gălăgie. Și sincer era mai gălăgie pe bvd înainte de a se ocupa ei de spart!”

 

 

CITEȘTE ȘI: Primăria Reșița și PORR Construct turează motoarele. Proiectul de reintroducere a tramvaielor va fi finalizat înainte de termen

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite