Încă un om de afaceri face pasul spre politică: Ilie Mihan candidează la Băile Herculane

Mediul de afaceri continuă să fie resursă pentru PER Caraș-Severin, care se ține de cuvânt și aduce în politică oameni noi, nu „mincinoșii” vechi, pe care „toți îi cunosc și s-au săturat”. După ce omul de afaceri Valentin Armașu a decis să abandoneze mediul de business și să facă pasul spre politică, devenind chiar președintele PER Caraș-Severin, tot din mediul de bussines vine și candidatul PER de la Băile Herculane: Ilie Mihan.

Acesta a avut o lungă activitate în domeniul bancar din stațiune și a decis că 2020 de este momentul în care să facă pasul spre politică. Acesta s-a înscris în PER Caraș-Severin și a preluat conducerea filialei din Băile Herculane.

Iar filiala din stațiune l-a desemnat drept candidatul său la apropiatele alegeri locale chiar pentru funcția de primar al orașului. „Așteptăm cât mai mulți oameni, cărășeni simpli, să ni se alăture. La fel și la Herculane, îi așteptăm alături de domnul Mihan pe toți cei ce s-au săturat de promisiuni și vorbe goale și vor să se implice pentru ca stațiunea să se schimbe la față”, spune Valentin Armașu, liderul PER Caraș-Severin.

(P)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite