Incendiu întins pe 100 de hectare. Și încă nestins!

Incendiul de vegetaţie de la Băuţar, izbucnit săptămâna trecută, nu a fost încă lichidat, deşi duminică s-a intervenit cu elicopterul pentru stingerea lui, fiind executate 14 aruncări cu apă, potrivit ISU Caraş-Severin.

„Elicopterul a încheiat misiunea pe de duminică după 14 aruncări cu apă. Incendiul nu este încă lichidat, fapt pentru care se continuă intervenţia şi luni, după ora 12. Forţele ISU Semenic au început deplasarea de la Băuţar spre locul incendiului încă de la primele ore ale dimineţii. La faţa locului au acţionat doi ofiţeri cu 25 subofiţeri din partea ISU Semenic, iar de la SVSU şi Composesoratul Băuţar şi Bucova au participat zece persoane. Elicopterul de la Haţeg s-a alimentat cu apă din Lacul Ostrov-Haţeg”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic Caraş-Severin, Adrian Manofu.

Incendiul de vegetaţie produs în preajma localităţii Băuţar a afectat circa 100 de hectare. Nu se știe exact când a izbucnit, unii spun că vineri, 10 aprilie, iar alții, printre care prefectul Cristian Gâfu, că încă de la începutul săptămânii trecute.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available