Incendiu izbucnit la o casă parohială

Un incendiu a izbucnit la anexa în care se afla centrala termică a casei parohiale din localitatea Buchin. Pompierii cărășeni au fost solicitați ieri seară, în jurul orei 19.30, după ce focul s-a manifestat cu flacără deschisă la acoperișul anexei, iar în scurt timp acesta s-a extins la imobilul principal și la celelalte anexe ale gospodăriei. 

 

Două echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, au intervenit de urgență, în sprijinul acestora sosind și membri ai SVSU Buchin. Incendiul a fost localizat rapid și lichidat în jurul orei 23.20.

 

Nu au fost înregistrate victime, în urma incendiului, dar a ars acoperișul casei și anexelor, pe o suprafață de aproximativ 600 mp, fiind afectate de foc încăperile casei, camera centralei termice, șopronul de lemne, două magazii și o cămară, și deteriorate complet centrala termică, diferite aparate electrocasnice aflate în interior. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei.

 

Cauza producerii incendiului a fost coșul de fum/burlanul neprotejat termic corespunzător față de materialele combustibile din apropiere.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available