Incendiu la o casă din Caransebeș. Un bărbat și-a pierdut viața

 

Detașamentul de Pompieri Caransebeș a fost solicitat să intervină, astăzi, în jurul orei 15.00, la un incendiu care a cuprins o casă din cartierul Pipirig din municipiul Caransebeș.

 

La locul incendiului s-au deplasat de urgență patru echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și lucru la înălțime și o ambulanță SMURD, un echipaj cu o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean și un echipaj de poliție. Salvatorii au găsit, în interiorul casei, un bărbat în stare de inconștiență. „Victimei, un bărbat în vârstă de aproximativ 64 ani, i s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat, astfel că a fost declarat decesul acesteia. Nu s-au înregistrat alte victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, Adrian Manofu.

 

Pompierii militari au reușit, după aproximativ o oră, să lichideze incendiul care se manifesta cu o degajare mare de fum. „Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică a casei, degajarea mare de fum fiind cauzată de cantitatea mare de lucruri depozitate în interiorul casei”, a precizat Adrian Manofu.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite