Intervenție a elicopterului SMURD pe Muntele Mic. O tânără s-a accidentat grav pe pârtia de schi

O tânără de 19 ani care asuferit un grav accident pe una dintre pârtiile de schi de pe Muntele Mic a fost salvată cu ajutorul elicopterului SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedicală Montan Caransebeș.

 

Elicopterul SMURD a fost solicitat de către salvamontiștii de pe Muntele Mic după ce o tânără de 19 a căzut și s-a accidentat la coloana vertebrală. Echipajul Salvamont i-au acordat primul ajutor tinerei dar, având în vedere locul producerii accidentului și afecțiunile grave ale tinerei, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD.

 

„Colegii de la Punctul de Operare Aeromedicală Montan Caransebeș au intervenit pentru salvarea unei persoane de 19 ani, care a suferit un traumatism de coloană vertebrală în urma producerii unui accident de schi. Echipajul elicopterului a preluat persoana și a transportat-o de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate”, informează reprezentanții Inspectoratului General de Aviație al MAI.

 

În cursul zilei de sâmbătă, 15 persoane au fost salvate cu ajutorul elicopterelor SMURD, pe întreg teritoriul național.

 

Sursa foto: IGAV

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available