Suntem prezenți și pe

Actualitate

Intervenții la conductele magistrale de apă din Oravița și Băile Herculane

Publicat cu

în

Două avarii în rețeaua de conducte administrată de Aquacaraș în Oravița au impus oprirea furnizării apei potabile, astăzi, în cele două zone. Măsura a fost luată și într-un cartier din Băile Herculane, dar din alt motiv.

În vederea eliminării unei avarii la conducta magistrală din Oravița, a fost oprită furnizarea la ora 9.00, până la ora 13.00, în Zona Industrială, pe Strada Broșteni. Din aceeași cauză, Aquacaraș a sistat furnizarea apei și pe Strada Vasile Alecsandri, între orele 10.00-14.00. Lucrările vor fi executate în intervalele orare specificate de către personalul SC Aquacaraș SA – Punctul de Lucru Oravița.

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de această oprire. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA  – Dispecerat Central, la numărul de telefon 0255215643 sau 0766341274 și Punctul de Lucru Oravița la nr. 0255574235”, transmite conducerea companiei.

Totodată, reprezentanții Aquacaraș anunță că în Băile Herculane a trebuit oprită furnizarea apei pentru înlocuirea unui robinet: „Vă aducem la cunoștință că, în data de 18.02.2021, suntem nevoiți să afectăm alimentarea cu apă în vederea înlocuirii unui robinet defect și eliminarea pierderilor de apă de pe magistrala principală în Băile Herculane, vor fi afectate următoarele zone: Cernei, UGSR și Cartier Zăvoi. Intervenția va necesita întreruperea furnizării apei de la ora 09.30 până la ora 11.30”. Pentru probleme apărute ulterior, poate fi contactat dispeceratul central al Aqauacaraș sau Punctul de Lucru Băile Herculane, tel. 0768194964.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație11 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate15 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate17 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate21 de ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate2 zile în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație2 zile în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate2 zile în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite