Întreruperea furnizării gazului în Bocșa, necesară după finalizarea unei investiții de 3,5 milioane de lei

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în orașul Bocșa, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de aproape 4,5 kilometri.

Investiţia, în valoare de peste 3,5 milioane de lei, potrivit companiei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă.

„Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe strada 1 Decembrie 1918, vineri, 16 octombrie, începând cu ora 09.00. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00”, transmit reprezentanții Delgaz Grid.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Delgaz Grid mai precizează într-un comunicat de presă că regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite