Întreruperi în furnizarea apei potabile în Reșița, Caransebeș, Oravița și Oțelu Roșu. UPDATE: Avarie și în Bocșa

Societatea Aquacaraș anunță că, din cauza unei avarii, a fost nevoită să oprească, astăzi, timp de patru ore, furnizarea apei pe șase străzi din Caransebeș. Opriri programate în distribuirea apei sunt anunțate în Reșița, Oravița și Oțelu Roșu.

În vederea eliminării unei avarii apărute pe Strada Ardealului, Bl. 7, din Caransebeș, astăzi, 9 martie, la ora 12, a fost oprită furnizarea apei potabile, până la ora 16.00, potrivit Aquacaraș. Sunt afectaţi consumatorii de pe străzile George Buitu, Gavril Ivu, Ștefan Velovan, Pavel Chinezu, Antonio Secvens și, parțial, Ardealului. „Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul S.C. AQUACARAȘ S.A. –Punct de Lucru Caransebeș. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizarii apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al AQUACARAȘ, la tel. 0255215643 sau 0766341274 și Punctul de Lucru Caransebeș la tel. 0255516321”, informează reprezentanții societății de apă și canalizare.

Mâine, 10 martie, de la ora 09.00 la ora 16.00, va fi oprită furnizarea apei în cartierul Minda (zona Casa Bănățeană) din Reșița, pentru efectuarea lucrărilor de racordare la conducta de apă a Stației de pompare care va deservi cartierele Secu și Cuptoare. Opriri de apă programate sunt anunțate și în orașele Oravița – Zona Gării, în 10 martie, în intervalul orar 9.00-11.00, din cauza unei avarii la conducta magistrală, și Oțelu Roșu – Strada 8 Martie, în data de 11 martie, orele 9.00-12.00, tot din cauza unei avarii. Detalii, pe site-ul aquacaras.ro.

UPDATE, ora 17.45

Aquacaraș anunță că astăzi, la ora 16.15, a sistat furnizarea apei potabile și Bocșa Română, în vederea eliminării unei avarii. Sunt afectați, până la ora 20.30, consumatorii de pe străzile Republicii, Mircea cel Bătrân, Muncii și Semenicului, iar utilizatorii din Bocșa Montană vor avea presiune scăzută la apă.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available