Dispariția a trei frați minori a pus pe jar poliția

Ieri dimineață, trei frați minori, în vârstă de 10, 11 și 14 ani, au plecat de la locuința din Rusca Montană către școala din comună, însă aceștia nu au ajuns la școală, iar la finalizarea programului nu au revenit la domiciliu.

Astfel, ieri, în jurul orei 17.10, polițiștii de la Postul de Poliție Rusca Montană au fost sesizați de către asistentul social din cadrul Primăriei despre faptul că cei trei frați nu au ajuns acasă. Au fost mobilizate mai multe efective de poliție care au început căutările pe raza comunei, a orașului Oțelu Roșu, a municipiului Caransebeș și a localităților învecinate.

Cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Județean al Poliției Transporturi și al angajaților CFR, copiii au fost găsiți în jurul orei 19.30, în trenul care se deplasa pe relația Caransebeș-Craiova.

Cei trei minori au fost preluați de către polițiștii doljeni în localitatea Filiași, apoi au fost încredințați reprezentanților Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor.

Din fericire, pe timpul cât au fost plecați, minorii nu au fost victima niciunei infracțiuni.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available