Ioan Popa (PNL) taxează ipocrizia liderilor PSD, ALDE, Pro România: „Este revoltătoare această adunare de nenorociți, care au promis 8 spitale regionale…!”

Primarul liberal al Reșiței, Ioan Popa, a răbufnit azi văzând o postare de-o ipocrizie strigătoare la cer, distribuită pe Facebook de către senatorul PSD Narcis Ionuț Chisăliță.

Senatorul PSD de Caraș-Severin, Narcis Ioan Chisăliță, a distribuit azi pe Facebook o postare a Partidului Social Democrat, care își citează liderul: „Marcel Ciolacu, Președinte interimar PSD: «Astăzi, alături de ALDE și PRO România, vom depune un proiect de lege la Parlament, cu o serie de facilități fiscale, amânare și reeșalonare de plăți acordate companiilor și angajaților acestora…»”, și urmează apoi o serie de măsuri populiste foarte ușor de asumat când ești un partid care nu are nicio treabă cu guvernarea țării. Și care a dovedit că nu e în stare să-și respecte promisiunile (mincinoase) cu ajutorul cărora a reușit să păcălească electoratul la precedentele alegeri parlamentare. Textul este însoțit de o fotografie care-i arată laolaltă, în jurul mesei decizionale, pe Marcel Ciolacu, Șerban Nicolae, Sorin Grindeanu, Victor Ponta, Nicolae Bănicioiu, Călin Popescu Tăriceanu. 

Postarea, evident, nu putea fi lipsită de reacții critice. Una dintre acestea aparține primarului Reșiței, prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin Ioan Popa.

„De ce nu încercați cu pensiile speciale, domnule senator? Este prima dată când intervin în postările dumneavoastră și o fac pentru că este revoltătoare această adunare de nenorociți, care au promis 8 spitale regionale și astăzi nu știm de unde să scoatem niște amărâte de măști și echipamente de protecție! Revoltător! Stați în case și nu faceți valuri!”, le-a transmis Ioan Popa senatorului Chisăliță și liderilor PSD, ALDE și Pro România, care au tupeul să pozeze acum în moraliști.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite