Ionuț Popovici, candidat PMP pentru Camera Deputaților: „Vin în fața dumneavoastră cu un plan bine pus la punct, cu obiective clare”

ADVERTORIAL. Suntem din nou la începutul unei campanii electorale care se anunță cu totul deosebită. Contextul creat de pandemia de coronavirus ne obligă să respectăm o serie de măsuri, ceea ce va face ca cea mai mare parte a comunicării cu alegătorii să se facă online. Dar nu numai! Partidul Mișcarea Populară Caraș-Severin, prin intermediul candidaților pentru Senat și Camera Deputaților, va face tot posibilul pentru ca mesajul să ajungă la cei care trebuie să creadă în schimbare.

Vin în fața dumneavoastră și de această dată cu un plan bine pus la punct, cu obiective clare, pe care le voi prezenta în următoarea perioadă. Totodată, ne vom întâlni și vom discuta prin intermediul sesiunilor live pe care le voi iniția pe pagina mea de Facebook, unde vă aștept cu întrebări, sugestii și recomandări.
Care sunt proiectele pe care vi le propun și pe care doresc să le implementez în următorii 4 ani din postura de parlamentar în Camera Deputaților?

Exportul de bușteni trebuie interzis definitiv și nu doar spre zonele non-euro.
Artiștii din toate sectoarele trebuie și ei sprijiniți în timpul pandemiei.
Numărul de parlamentari trebuie redus la 300, așa cum au cerut românii prin referendumul din 2009.
Angajații din domeniul asistenței sociale au nevoie de mai mult sprijin din partea statului. Dacă avem dreptul de a adopta un copil, de ce să nu putem adopta și un vârstnic?
Voi milita pentru a prelungi conducta de gaz de la Jupa, spre Reșița, ajungând la Oravița și Moldova Nouă.
Accesarea fondurilor europene trebuie simplificată. Fiecare unitate administrativ-teritorială trebuie să aibă cel puțin un consultant angajat în acest sens.
Subvențiile din agricultură necesită o majorare urgentă.
Județul Caraș-Severin trebuie să aibă cât mai multe zone declarate stațiuni turistice de interes local.
Transparența în administrație este obligatorie.
UCM Reșița și fabrica de armament Arsenal vor fi sprijinite prin direcționarea comenzilor spre ele.
Privatizarea în masă nu este o soluție și ea trebuie oprită.
Alegerea primarilor în două tururi reflectă adevărata dorință a poporului.
Traseismul politic trebuie să ia sfârșit. La fel și măsluirea alegerilor prin metoda flotanților.

Despre toate aceste idei vom vorbi pe larg în următoarele săptămâni. Iar în 6 decembrie mergem la vot să alegem înțelept!

Ionuț Popovici,

candidat pentru Camera Deputaților

din partea PMP Caraș-Severin

Foto: Ionuț Popovici, alături de Eugen Cismăneanțu, colegul său aflat pe primul loc pe lista candidaților PMP Caraș-Severin pentru Senat.

(P)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite