Schimbare la nivelul conducerii Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin

Profesorul Robert Nosal a fost numit, printr-un ordin emis de ministrul Educației și Cercetării, inspector școlar general adjunct. El îl înlocuiește pe acest post pe profesorul Constantin Nicolăscu, căruia i-a expirat contractul de management.

Robert Nosal este profesor de Educație fizică și sport la Liceul de Arte „Sabin Păuța” din Reșița și a ocupat funcția de inspector școlar pentru această specialitate, precum și pentru învățământ primar. Printr-un ordin emis ieri de Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, Robert Nosal a fost numit prin detașare în interesul învățământului în funcția de inspector școlar general adjunct, rămasă vacantă după încetarea contractului de management al profesorului Constantin Nicolăescu, în cursul lunii trecute. Constantin Nicolăescu era inspector școlar general adjunct din 2016, când a ocupat această funcție prin concurs. Acum, el se va întoarce la catedra de Economie, la Colegiul Economic al Banatului Montan.

„Domnul profesor Robert Nosal va putea ocupa postul de inspector școlar general adjunct până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar în curs, cu rezervarea catedrei de Educație fizică și sport pe care este titular la Liceul de Arte din Reșița”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, Ioan Chiosa.

Alături de inspectorul școlar general Carina Pristavu, Robert Nosal va face echipă la conducerea Inspectoratului Școlar Județean cu Ileana Loredana Conciatu (foto), cel de-al doilea inspector școlar general adjunct, profesor titular pe catedra de chimie la Colegiul Național „C.D. Loga” din Caransebeș.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite