Jandarmii cărășeni, din nou alături de copiii cu nevoi speciale

 

Copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița au avut parte de o nouă surpriză din partea jandarmilor cărășeni. După ce, la începutul acestei verii, jandarmii i-au primit pe copiii cu nevoi speciale în „casa” lor, la sediul inspectoratului, acum le-au oferit acestora o excursie de neuitat.

 

40 de copii cu nevoi speciale de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au călătorit ieri, 27 septembrie, pe cea mai veche cale ferată montană din țara noastră, Oravița-Anina.

 

„Zâmbesc când le zâmbești și te iau în brațe când nu te aștepți, iar în spatele nevoilor speciale există întotdeauna copii frumoși, dornici să descopere lumea. Pe întreg traseul s-au auzit glasurile de bucurie ale celor 40 de copii,  fiecare dintre ei fiind cu nevoi speciale și fiecare dintre ei având nevoie de însoțitor, dar atunci când îi cunoști îți dai seamă că sunt niște copii extraordinari, care îți oferă o altă percepție despre cum înțeleg și iubesc lumea”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

 

Acesta a precizat că activitățile organizate în parteneriat cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” nu se vor opri aici: „Am petrecut opt ore împreună cu copiii din cadrul centrului, am cântat și ne-am bucurat de peisajele oferite de natură. Am petrecut cea mai frumoasă zi din această toamnă și cu siguranță ne vom mai bucura împreună și cu alte ocazii”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite