Județul Caraș-Severin, reprezentat la Târgul de Turism al României de Băile Herculane. Doar de Băile Herculane!

În aceste zile, mai precis în perioada 18-21 februarie, are loc Târgul de Turism al României, organizat pentru prima dată în format virtual, la adresa https://www.targuldeturism.ro/.

Organizatorii vă oferă la această ediție o experiență unică, prin interacțiunea video cu expozanții, menținând astfel contactul direct pentru a-ți achiziționa o vacanță personalizată, pe platforma virtuală!

Pentru a putea viziona și beneficia de ofertele expozanților trebuie să vă faceți un cont pe platformă, lucru care nu durează mai mult de cinci minute. Apoi puteți vizita, de acasă, cele cinci camere din zona expozițională. Prima cameră este dedicată agențiilor de turism și turoperatorilor, cea de-a doua – zonelor turistice din România și administrațiilor locale, iar următoarele trei sunt repartizate participărilor internaționale.

Din păcate, deși este unul din județele cu mare potențial turistic, Caraș-Severinul are un singur stand virtual, cel al Băilor Herculane. Aici, turiștii pot să afle mai multe date despre istoricul stațiunii, monumente și trasee turistice, despre Parcul Național Domogled – Valea Cernei, despre factorii curativi ai apelor termale și găsesc mai multe materiale de promovare pe care le pot descărca.

Primul târg de turism virtual al României este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din țară.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite