Juniorii pregătiți de Leo Doană s-au oprit în semifinalele Cupei

 

Astăzi, în returul semifinalelor Cupei României – Naţional U19 la fotbal, la Târgoviște, AFC Chindia a învins pe CSM Reșița cu 4-0 și s-a calificat în ultima fază a competiției.

 

După acel 0-0 din manșa tur disputată în Valea Domanului, rosso-nerii au ținut aproape de adversarii lor încă o repriză, dâmbovițenii conducând la pauză la limită, 1-0. În partea a doua a meciului, însă, aceștia au reușit să se distanțeze la două goluri, scor la care oaspeții au clacat. S-a terminat 4-0 pentru AFC Chindia Târgoviște (marcatori – Iustin Cristea, Iulian Zamfir, Rareș Mihai și Răzvan Brătescu), astfel că echipa de juniori Under 19 a Reșiței a fost eliminată din competiția KO.

 

În campionat, rosso-nerii antrenați de Leo Doană sunt neînvinși, fiind lideri detașați în play-off-ul Seriei 7, cu 9 victorii din tot atâtea partide. CSM Reșița ocupă astfel prima poziție în clasament, cu 54 de puncte, următoarea clasată, ACS Luceafărul Drobeta-Turnu Severin, fiind la 14 puncte distanță. Lotul echipei reșițene este alcătuit din următorii tineri jucători: Paul Mereu, Rareș Osain – Denis Gurin, Raul Ciubuc, Patrick Canea, David Dancea, Laurențiu Bălă – Gabriel Didu, Mario Ivașcu, Mario Zărie, Marco Bălă – Robert Mihaly, Abel Ursu, Ianis Doană, Cristian Buzărin, Marco Lazarovici.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available