Klaus Iohannis: „Dragi români, mergeți la vot! Mergeți la vot ca să nu pățim ca în decembrie 2016…”

Președintele Klaus Iohannis îi îndemnă pe români să meargă duminică, 6 decembrie, la vot, pentru a împiedica… repetarea rezultatului din urmă cu patru ani, cu ale sale consecințe.

La finalul vizitei pe care a efectuat-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19, Klaus Iohannis a vorbit în această seară despre importanța alegerilor și le-a cerut românilor să fie, și de această dată, alături de el și să voteze pentru România normală.

„Este ușor de observat că în ultimele zile tot mai des auzim despre sondaje, toată lumea, toate partidele prezintă sondaje. Într-un fel este bine. Cam în toate sondajele, câștigător este dat Partidul Național Liberal, ceea ce este un lucru bun. Și eu îmi doresc să câștige Partidul Național Liberal. Dar, dragi români, alegerile nu se câștigă în sondaje. Alegerile se câștigă la urne. Alegerile se câștigă prin vot. Așadar, vă rog să mergeți și să votați. Este extrem, extrem de important!

Ați fost alături de mine în 2019, în primăvară, la referendum și am reușit să oprim ciopârțirea legilor justiției. Aţi fost alături de mine la alegerile prezidențiale. Și acum, dragi români, mergeți la vot! Mergeți la vot ca să nu pățim ca în decembrie 2016 când, printr-o prezență scăzută la vot, a câștigat PSD și a urmat coșmarul de ani de zile în care PSD și-a bătut joc de țară, și-a bătut joc de justiție, și-a bătut joc de investițiile publice. Așa ceva nu ne mai dorim! În consecință, vă rog să mergeți la vot. Votați! Alegerile se câștigă prin vot. Ați fost alături de mine, votați echipa cu care vom reconstrui România! Votați pentru România normală!”, este îndemnul președintelui Klaus Iohannis către cetățenii cu drept de vot la alegerile din 6 decembrie 2020.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite