Suntem prezenți și pe

Politică

Klaus Iohannis: „Dragi români, mergeți la vot! Mergeți la vot ca să nu pățim ca în decembrie 2016…”

Publicat cu

în

Președintele Klaus Iohannis îi îndemnă pe români să meargă duminică, 6 decembrie, la vot, pentru a împiedica… repetarea rezultatului din urmă cu patru ani, cu ale sale consecințe.

La finalul vizitei pe care a efectuat-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19, Klaus Iohannis a vorbit în această seară despre importanța alegerilor și le-a cerut românilor să fie, și de această dată, alături de el și să voteze pentru România normală.

„Este ușor de observat că în ultimele zile tot mai des auzim despre sondaje, toată lumea, toate partidele prezintă sondaje. Într-un fel este bine. Cam în toate sondajele, câștigător este dat Partidul Național Liberal, ceea ce este un lucru bun. Și eu îmi doresc să câștige Partidul Național Liberal. Dar, dragi români, alegerile nu se câștigă în sondaje. Alegerile se câștigă la urne. Alegerile se câștigă prin vot. Așadar, vă rog să mergeți și să votați. Este extrem, extrem de important!

Ați fost alături de mine în 2019, în primăvară, la referendum și am reușit să oprim ciopârțirea legilor justiției. Aţi fost alături de mine la alegerile prezidențiale. Și acum, dragi români, mergeți la vot! Mergeți la vot ca să nu pățim ca în decembrie 2016 când, printr-o prezență scăzută la vot, a câștigat PSD și a urmat coșmarul de ani de zile în care PSD și-a bătut joc de țară, și-a bătut joc de justiție, și-a bătut joc de investițiile publice. Așa ceva nu ne mai dorim! În consecință, vă rog să mergeți la vot. Votați! Alegerile se câștigă prin vot. Ați fost alături de mine, votați echipa cu care vom reconstrui România! Votați pentru România normală!”, este îndemnul președintelui Klaus Iohannis către cetățenii cu drept de vot la alegerile din 6 decembrie 2020.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate6 minute în urmă

Accident rutier produs la „Kilometrul 8”

Social3 ore în urmă

Au donat sânge, au salvat vieți și au ajutat familii aflate în dificultate [FOTO]

Actualitate4 ore în urmă

17 incendieri de vegetație, 50 de hectare pârjolite în Caraș-Severin. „Zero vinovați, zero măsuri, zero amenzi” [VIDEO]

Administrație18 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate22 de ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate24 de ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitateo zi în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitate2 zile în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile2 zile în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate2 zile în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Cele mai citite