Klaus Iohannis: „Garantez că vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică”

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, 7 septembrie, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, că ţara noastră continuă să fie o ţară stabilă şi că vor fi găsite cele mai potrivite soluţii la actuala criză politică.

 

„În România se respectă valorile democratice, Constituţia ţării şi, chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul nostru european şi euroatlantic. Vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză. Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să-l transmiteţi în statele în care reprezentaţi ţara noastră. România continuă să fie o ţară stabilă, care nu deraiază de la valorile şi angajamentele asumate. Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică şi guvernarea pentru România şi pentru români va continua”, a spus şeful statului, într-o intervenţie video, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române.

 

Vicepremierul Dan Barna şi miniştrii USR PLUS şi-au depus demisiile, astăzi dimineaţa, la Guvern. Aceștia condiționează revenirea în Executiv de retragerea din funcția de premier a lui Florin Cîțu. După-amiază va avea loc o întâlnire între copreședintele acestui partid, Dan Barna, și președintele României, Klaus Iohannis încercând să repună în funcțiune coaliția de guvernare PNL-USR PLUS-UDMR.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite