Secretarii de stat, prefecții, subprefecții USR PLUS? „Toţi soldăţeii de la partid nu demisionează, rămân în continuare conectaţi la banul public”

 

După şedinţa de astăzi a Biroului Politic Naţional al PSD, prim-vicepreşedintele social-democrat Sorin Grindeanu a declarat că USR PLUS trebuie să iasă „din ipocrizie” şi să se hotărască dacă vrea la guvernare sau este în opoziţie.

 

„PSD rămâne consecvent deciziei pe care a luat-o: toţi trebuie să plece, şi Barna, şi Cîţu. (…) Moţiunea alianţei USR PLUS-AUR este o jignire, e o moţiune care spune doar că premierul Cîţu este rău şi că nu a respectat protocolul. (…) Când va ajunge moţiunea la vot, PSD o va vota, dacă ajunge acolo. Până atunci, noi nu vrem să intrăm în circul celor de la putere, este un circ între PNL şi USR”, a spus Sorin Grindeanu.

 

Acesta susţine că USR PLUS mimează ieşirea de la guvernare prin demisiile miniștrilor, păstrându-și „gaşca de interese” la putere. Grindeanu a declarat că „numărul 2 în statul român, doamna Anca Dragu, a găsit o interpretare cel puţin interesantă a demisiilor unor miniştri, în speţă demisiile miniştrilor USR PLUS. Doamna Dragu spune că aceste demisii sunt o formă de protest, nu e o cădere a Guvernului, nu e o ieşire de la guvernare. (…) Cerem public ca USR PLUS să iasă din ipocrizie, să se hotărască dacă vor la guvernare sau sunt în opoziţie. Tot astăzi mai vedem un lucru – că oficial USR PLUS pleacă de la guvernare, dar rămân totodată la guvernare, cu eşaloanele 2 şi 3. (…) Aflăm azi cum conducerea USR PLUS a decis că secretarii de stat, şefii de agenţii, prefecţii, subprefecţii, toţi soldăţeii de la partid nu demisionează, rămân în continuare conectaţi la banul public şi la resursele ţării”.

 

CITEȘTE ȘI: Apel la onoare, pentru cine are! Dacă subprefectul Plujar nu are onoarea să demisioneze, există și varianta demiterii

 

„Această imagine de astăzi este cea mai grăitoare dovadă a unui circ ordinar, marca USR PLUS, în care au cooptat şi AUR”, a mai punctat Grindeanu, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite