UPDATE. L-ați văzut? Anunțați imediat Poliția! Un băiat de 12 ani din Reșița a dispărut de acasă

 

Dispariția minorului a fost sesizată astăzi, 11 mai, la Poliția Municipiului Reșița, de către tatăl acestuia. Băiatul ar fi plecat de acasă ieri în jurul orei 16 și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin au demarat căutări în vederea depistării lui Trandafir Luca Teofil Matei, un băiat de 12 ani care a plecat ieri de la domiciliul din municipiul Reșița și nu a mai revenit până în prezent. Totodată, fac apel la cetățeni să anunțe autoritățile dacă dețin informații referitoare la acesta.

 

Potrivit datelor furnizate de tatăl copilului, cel care a alertat autoritățile cu privire la dispariția acestuia, băiatul are 1,40 m înălțime, păr șaten deschis, ochi căprui și constituție astenică. La data plecării purta un hanorac cu glugă de culoare albastră, pantaloni de trening de culoare albastră și teniși de culoare albă.

 

„Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

UPDATE, ora 17.12

 

Minorul a fost găsit de polițiști, pe raza municipiului Reșița. Pe timpul cât a fost plecat de la domiciliu, acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni, informează reprezentanții IPJ.

 

„În acest caz a fost informată Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru a dispune măsuri conform competențelor”, mai precizează Alina Boeru.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available