La Reșița va fi construit un bloc de locuințe pentru cadrele medicale. Aleșii locali au aprobat transmiterea către ANL a unui teren de peste 6.000 mp

 

Imobilul de locuințe pentru cadre medicale va fi construit în zona Stavila, proiectul făcând parte din strategia municipalității de a atrage și de a menține în Reșița tineri specialiști în diverse domenii.

 

Consilierii locali reșițeni au aprobat într-o ședință de îndată ce a avut loc săptămâna trecută trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Reșița a unei suprafeței de teren de 6.435 metri pătrați situată în cartierul Stavila și transmiterea în folosință gratuită către Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) care urmează să construiască pe acest teren un imobil de locuințe pentru specialiștii în sănătate.

 

Noul imobil din cartierul Stavila va fi construit de Agenția Națională pentru Locuințe, urmând ca din bugetul local al municipiului Reșița să fie asigurată finanțarea execuției utilităților aferente construcțiilor – apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi –, precum și a sistematizării amplasamentului.

 

Sursă foto: arhivă februarie 2022

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available