La Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, Zilele carierei tale sunt 4!

În această săptămână, dar nu numai, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa organizează acțiunea intitulată Zilele Carierei Mele.

Manifestările au loc în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2019-0612 „UEMR – Pol de educație și consiliere pentru studenți și absolvenții de liceu din mediile defavorizate” și se desfășoară în zilele de 25, 26, 27 noiembrie şi 2 decembrie, informează reprezentanții UEMR.

Cu această ocazie, în cele patru zile, cu începere de la ora 12, liceeni din grupul-țintă al proiectului vizitează universitatea. „Ei iau parte la o serie de activități, precum: prezentarea ofertei educaționale, prezentarea campusului universității, prezentarea de trasee profesionale, analiza importanței studiilor universitare şi a stagiilor de practică și internship, activități interactive organizate de studenți şi cadre didactice”, precizează Biroul de presă al universității.

Proiectul este finanţat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării prin Fondul de Dezvoltare Instituțională 2019, iar din grupul-ţintă fac parte elevi din opt licee din mediul rural și orașe sub 10.000 de locuitori (Liceul Teoretic „Eftimie Murgu” Bozovici, Liceul Teoretic Bilingv Româno-Croat Carașova, Liceul Tehnologic „Nicolae Stoica de Hațeg” Mehadia, Liceul Tehnologic „Traian Grozăvescu” Nădrag, Liceul „Mathias Hammer” Anina, Liceul „Hercules” Băile Herculane, Liceul Teoretic Gătaia, Liceul Tehnologic „Sf. Dimitrie” Teregova) şi studenţi din anul I din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa.

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite