Suntem prezenți și pe

Educație

La Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, Zilele carierei tale sunt 4!

Publicat cu

pe

În această săptămână, dar nu numai, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa organizează acțiunea intitulată Zilele Carierei Mele.

Manifestările au loc în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2019-0612 „UEMR – Pol de educație și consiliere pentru studenți și absolvenții de liceu din mediile defavorizate” și se desfășoară în zilele de 25, 26, 27 noiembrie şi 2 decembrie, informează reprezentanții UEMR.

Cu această ocazie, în cele patru zile, cu începere de la ora 12, liceeni din grupul-țintă al proiectului vizitează universitatea. „Ei iau parte la o serie de activități, precum: prezentarea ofertei educaționale, prezentarea campusului universității, prezentarea de trasee profesionale, analiza importanței studiilor universitare şi a stagiilor de practică și internship, activități interactive organizate de studenți şi cadre didactice”, precizează Biroul de presă al universității.

Proiectul este finanţat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării prin Fondul de Dezvoltare Instituțională 2019, iar din grupul-ţintă fac parte elevi din opt licee din mediul rural și orașe sub 10.000 de locuitori (Liceul Teoretic „Eftimie Murgu” Bozovici, Liceul Teoretic Bilingv Româno-Croat Carașova, Liceul Tehnologic „Nicolae Stoica de Hațeg” Mehadia, Liceul Tehnologic „Traian Grozăvescu” Nădrag, Liceul „Mathias Hammer” Anina, Liceul „Hercules” Băile Herculane, Liceul Teoretic Gătaia, Liceul Tehnologic „Sf. Dimitrie” Teregova) şi studenţi din anul I din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa.

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 27.11.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC