Suntem prezenți și pe

Divertisment

Lanțuri, sinecuri și filosofii pe George Enescu!

Publicat cu

pe

Politica a fost dintotdeauna un izvor nesecat de subiecte ce-ți provoacă un zâmbet în colțul gurii. Adesea, mulți se umplu de ridicol și țin și cu dinții de sinecurile ocupate cu avizul șefului. Numai că, atunci când șeful ce ți-a oferit sinecura își pierde poziția, cei care s-au bucurat de aura șefuțului nu concep să fie pupincuriști până la capăt. Cel puțin, nu toți.

Este și cazul pesediștilor excluși din Consiliul Județean Caraș-Severin care nu s-au prins că s-a schimbat șeful organizației județene a PSD. Aceștia, în frunte cu fostul vicepreședinte CJ, Flavius Nedelcea – acest Petre Țuțea al politicii cărășene, nu acceptă ideea că ei ar putea fi înlocuiți. Țin morțiș să se lege cu lanțurile de funcțiile ce le-au dobândit pe vremea când entitatea social-democrată era condusă de nemuritorul Mocioalcă. Ridicolul situației este că aceștia erau oarecum fani ai acestuia, doar le-a oferit sinecuri.

În loc să-și asume această evidență și să plece de bună voie și nesiliți de nicio luminiță, ar dori să iasă la pensie din posturile călduțe. Nu se poate, nenică! Cum credeți voi că puteți să vă păstrați pozițiile fără să o lăudați pe întâia scânteie a județului? N-ați învățat până acum că statul pe două spătare dăunează grav poziției sociale? Ei, bine, poate acum v-ați prins și voi că nu se poate să sfidezi d(j)ivanul. Trebuia să luați și voi exemplul, alde Cornici, Purec, Văduva sau Ganțolea, nu să sabotați realizările „mărețe” ale întâiei scântei a județului.

Băgați-vă mințile în cap și luați-o de la zero, terminați cu prostiile! Fiți PRO pe față, nu pe la spate! Și terminați cu citatele din Țuțea că voi nu ascultați la sediul de pe George Enescu Vivaldi, Bach, Beethoven sau Enescu, ci de pe George Enescu se aud versurile celor de la Generic, Șapte (patru) lanțuri ș-o cătușă…

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 27.11.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC