Laser frate! Sală de sport din Mileniul III vine să întregească viziunea de schimbare a Municipiului Reșița

O clădire impresionantă atât ca design cât și ca dotare a fost recepționată astăzi de Primăria Municipiului Reșița de la Compania Națională de Investiții. Clădirea are un aspect futurist și dotări de ultimă oră în ceea ce privește sălile de sport: panouri de baschet pliabile, pardoseală specifică, 4 vestiare și o tribună de 180 de locuri, fix ce era nevoie pentru o sală de sport a unui liceu.

Elevii de la Liceul ”Mircea Eliade” din Reșița vor face, de acum, de drag orele de sport după ce Primăria a recepționat cea mai modernă sală de sport din oraș. Aceștia au vestiare moderne și chiar dușuri, doar că, din păcate, nu au și un orar în așa fel structurat să le permită să facă duș după orele de sport. Căci e greu de crezut că în cele 10 minute de pauză te-ai putea încadra cu echipat, dezechipat și duș dar, totul are un început.

Investiția a fost posibilă și ea este o mărturie clară că atunci când politicieni din partide opozante își dau mâna pentru interesul local, comunitatea iese extrem de câștigată.

Prima impresie este că arată mai bine decât mă așteptam și din punct de vedere estetic, dar și din punct de vedere al dotărilor. Sala are încălzire în pardoseală, are climatizare pe timp de vară, are patru vestiare cu dușuri, cu absolut tot ce trebuie, tribună… deci putem să organizăm și competiții la care să vină părinți și să vadă evoluția copiilor.

Sunt foarte mulțumit de lucrare, singura preocupare pe care o am acum și transmit pe calea asta un mesaj către cei de la Mircea Eliade care vor prelua în folosință această sală, să se gândească de pe acum, din toamnă să aibă 2-3 oameni care să poată să gestioneze toate aparatajele de ultimă generație de aici, sunt și camere de filmat aici, care filmează absolut tot în incintă, intrări, exterior, mai puțin vestiarele, evident.

De azi înainte, Eliade va fi practic liceul cel mai dotat din acest punct de vedere. Mai avem licee care au săli de sport bune, Traian Vuia de exemplu, dar vârf de lance va fi Mircea Eliade” a declarat primarul Ioan Popa la conferința de presă din timpul semnării recepției acestei lucrări.

La Reșița a fost și un reprezentant al CNI care a și semnat predarea investiției către proprietar, Primăria Reșița.

„Ne bucurăm că această investiție s-a realizat și că va fi utilă orașului, liceului și elevilor care vor putea să desfășoare competiții și activități aici. Sperăm că vor mai fi investiții de genul acesta în Reșița, pentru că ar orașul trebui cumva resuscitat la nivel de sport. Mai departe sperăm să îl folosiți cu bine”, a declarat reprezentantul CNI, ing. Marius Mihăiescu, din cadrul departamentului Sport, Învățământ și Cultură al CNI.

Și poate ar fi declarat mai multe dacă nu l-ar fi luat rapid primarul Ioan Popa la o discuție, căci ar mai avea ceva săli de sport de amenajat în oraș dar și alte proiecte pentru CNI…

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite