Lege și ordine la porțile de intrare în Reșița! Primarul Popa: Construcțiile ilegale trebuie desființate! [FOTO]

Primăria Reșița a început azi refacerea rigolelor de pe marginea căilor de acces rutier în oraș. Iar edilul Ioan Popa îi avertizează pe proprietarii de terenuri care au ridicat construcții ilegale în apropierea șoselelor că este cazul să-și desființeze „capodoperele”. 

„De astăzi intervenim pentru a pune la punct intrările din oraș. Prea mult timp aceste zone au fost ocolite de reprezentanții administrației locale și au ajuns să arate sub orice critică. Am început cu accesul dinspre Caransebeș, unde colegii de la Direcția de întreținere intervin pentru a reface rigolele de pe marginea drumului și pentru a îndepărta vegetația crescută ani la rând în mod necontrolat”, informează primarul Reșiței.

Cu acest prilej, printr-o postare publică făcută pe pagina de facebook a Primăriei Reșița, Ioan Popa îi anunță pe toți proprietarii de terenuri din zonă că „au obligația să își întrețină într-un mod corespunzător proprietățile. Este inadmisibil ca, la nici măcar un metru de un drum național, unele persoane să ridice construcții ilegale. Pe lângă problema de estetică pe care orice om civilizat o observă la poarta de intrare în oraș, există și un adevărat pericol în cazul unor accidente. Nu degeaba este interzis prin lege să construiești la distanță de minim 10 metri de un drum național, chiar dacă terenul este proprietate privată”.

În consecință, edilul Reșiței îi avertizează pe cei ce nu respectă legea că vor plăti: „Astfel, îi rog pe cei care se știu în astfel de situații să înceapă să își desființeze construcțiile ilegale. În perioada următoare o să facem controale pe această temă și, chiar dacă acest demers nu este unul care are ca scop aplicarea de amenzi, cei care nu respectă legea vor plăti”.
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available