Liber la mișcare. Reșițenii vor avea acces gratuit, începând de luni, 7 iunie, pe stadionul de atletism din Lunca Bârzavei

 

Stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Francisc Vaștag” va fi deschis, pe tot parcursul săptămânii, și pentru reșițenii care doresc să facă mișcare pentru sănătate și relaxare. Accesul va fi permis doar în anumite intervale orare, pentru a nu se suprapune cu programul de antrenament al sportivilor de performanță.

 

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Reșița, care deține Complexului Sportiv „Francisc Vaștag”, anunță că, începând de mâine, 7 iunie, reșițenii care doresc să facă mișcare pot veni pe stadionul din zona Intim, de luni până duminică, în intervalele orare 7.15-10.00 şi 18.00-21.00, pe baza unui permis de acces gratuit. „Pentru obținerea permisului de acces gratuit, doritorii vor completa un formular de contact în care se vor menționa numele, prenumele, adresa și numărul de telefon și acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Permisul se ridică zilnic de la sediul clubului CSM Reșița, situat pe Bulevardul Muncii 5A, între orele 9.00-15.00”, transmite directorul CSM Reșița, Rusalin Fîc.

 

Administratorii complexului sportiv atrag atenția că accesul pe stadion este permis doar cu respectarea tuturor regulilor: „CSM Reșița  a susținut și susține sportul de masă, ca temelie pentru sportul de performanță, dar și ca fundament pentru sănătate, motiv pentru care doritorii de mișcare pot folosi pista de atletism din cadrul complexului, cu condiția respectării cu strictețe a regulilor cuprinse în regulamentul privind accesul pe stadionul de atletism. Măsurile prevăzute în regulament descriu cadrul în care amatorii pot practica activitatea sportivă în aer liber, la nivel de pregătire, în cazul alergării și vor fi afișate la intrarea în stadion”.

 

Prioritate pe pista de atletism vor avea, în continuare, sportivii de performanță, accesul amatorilor fiind permis astfel încât să nu se suprapună cu programul de antrenament al sportivilor de performanță sau cu desfășurarea unor competiții. „În afara antrenamentelor, complexul pune la dispoziție pista de atletism federațiilor, cluburilor şi altor structuri sportive pentru organizarea de evenimente sportive. Având în vedere obiectivul de activitate al Clubului Sportiv Municipal Reșița, privind susținerea în special a sportului de performanță, accesul public pe pista de atletism este restricționat în momentul în care sunt evenimente și antrenamente conform solicitărilor structurilor sportive menționate”, explică Rusalin Fîc.

 

Clubul Sportiv Municipal Reșița activează în subordinea Ministerul Tineretului și Sportului, având, în prezent, zece secții pe ramuri de sport. Potrivit directorului Rusalin Fîc, clubul este finanțat de la bugetul de stat și din surse extrabugetare și are drept obiect de activitate selecția, pregătirea și participarea sportivilor de performanță la competiții interne și internaționale. De asemenea, aici fac pregătirea fizică și sportivii Centrului olimpic de pregătire a juniorilor de gimnastică și cei ai Centrului național de pregătire a cadeților de lupte.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available