Alina Vuc va avea o linie vestimentară proprie

 

Alina Vuc este cetățean de onoare al Reșiței și o sportivă ce va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, luptătoarea lansându-și acum și o linie vestimentară proprie. 

 

Important membru al lotului de lupte feminine al României și legitimată la CSA Steaua București, Alina Vuc este originară din Reșița și timp de mai multe luni a ocupat locul întâi în clasamentul mondial al Federației Internaționale de Lupte.

 

Sportiva reşiţeană Alina Vuc a semnat un parteneriat cu DREAM SPORT, companie de profil sportiv care a decis să-i fie alături şi care va crea o linie vestimentară dedicată Alinei, campioană mondială la lupte. Parteneriatul începe cu o linie de tricouri ALINA VUC by Dream Sport, designul și semnăturile aparținând sportivei, care a şi anunțat că o parte din veniturile realizate din vânzări vor fi donate în scopuri caritabile.

 

 

Împărtășesc cu voi un moment special: semnarea parteneriatului cu Dream Sport, companie de profil sportiv ce o să îmi fie alături și îmi va crea propria linie vestimentară! Vom începe cu o linie de tricouri ALINA VUC by Dream Sport! Designul și semnăturile îmi aparțin și le voi purta cu mândrie, așa cum sper să o faceți si voi.
Mă onorează acest parteneriat și vă anunț că o parte din veniturile realizate din Vanzari vor fi donate de către mine și Dream Sport în scopuri caritabile! Tricourile se pot comanda direct de la producător”, anunță luptătoarea.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite