Liberalul „Coajă”, ajutat de primarul Felix Borcean să-și vadă liniștit de pensie… și de politica PNL

 

Ioan Cojocariu, director al Casei de Cultură „George Suru” Caransebeș încă din primul mandat de primar al lui Marcel Vela, a fost schimbat astăzi din funcție.

 

Edilul Caransebeșului, Felix Borcean, nu i-a prelungit lui Cojocariu contractul de management, care a expirat astăzi, 25 iulie, și l-a numit interimar la conducerea instituției de cultură din Caransebeș pe prof. dr. Adrian Petru Danciu.

 

„Coajă”, cum i se spune mai spune lui Ioan Cojocariu, a condus Casa de Cultură „George Suru” timp de 16 ani, chiar și după ce a împlinit vârsta de pensionare. De acum are mai mult timp pentru activitatea politică, Cojocariu fiind consilier județean și unul dintre membrii Biroului Politic Județean al PNL Caraș-Severin.

 

Potrivit ultimei sale declarații de avere, Ioan Cojocariu a avut anul trecut venituri de aproape 200.000 de lei: 69.792 lei ca manager al Casei de Cultură, 39.422 lei – indemnizația de consilier județean, 80.316 lei – pensia militară. Acum, va rămâne cu (doar) 10.000 de lei venituri pe lună, dar cu mult mai mult timp pe care îl poate pune în slujba partidului și a liderilor PNL. Schimbarea făcută la Casa de Cultură de pesedistul Felix Borcean este, așadar, o mână de ajutor întinsă de acesta foștilor săi colegi liberali.

 

Sursă foto: arhivă expressdebanat.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite