LIVE cu Moș Crăciun. Copiii din Reșița sunt așteptați să intre în direct cu Moș Crăciun și să câștige premii

 

Transmisiunile LIVE cu Moș Crăciun încep astăzi, 19 decembrie, pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Reșița. Copiii sunt așteptați să intre în direct începând cu ora 18.00.

 

Timp de patru zile, în perioada 19 – 22 decembrie, pe pagina de facebook Primaria Resita, copiii vor putea intra în legătură directă cu Moș Crăciun pentru a-i spune, față în față, ce își doresc să primească de la el. „Moș Crăciun va răspunde întrebărilor și dorințelor copiilor reșițeni, va acorda premii celor care ghicesc colindul la finalul emisiunii, dar și dulciuri tuturor copiilor care sună să intre în direct cu el, toate acestea în timp ce pregătește cadourile pentru Crăciun”, informează Primăria Reșița. „Așadar, fiți pe fază pentru a prinde toată acțiunea. Moșul are foarte multe cadouri pe care dorește să le ofere celor mai cuminți copii. Aștept cu nerăbdare sa ne vedem diseară!”, este și mesajul Moșului pentru cei mici. Transmisiunea LIVE cu Moș Crăciun va începe la ora 18.00.

 

„Mulțumim Kaufland și Altex sponsorii oficiali ai emisiunii, dar și comercianților prezenți la Târgul de Crăciun din Centrul Civic. Cu sprijinul lor, Moș Crăciun va aduce bucuria sărbătorilor în casele micilor reșițeni”, mai transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available