LIVE CU MOȘ CRĂCIUN – emisiune online cu premii și surprize pentru copiii din Reșița

 

Timp de cinci zile, în perioada 18-22 decembrie, în intervalul orar 18.00-20.00, Moș Crăciun va fi în direct cu cei mici, pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița.

 

Proiectul „Live cu Moș Crăciun“, inițiat de Primăria Municipiului Reșița anul trecut, presupune organizarea unor emisiuni în format live streaming în care personajele principale sunt Moș Crăciun și ajutoarele lui, spiridușii. Timp de cinci zile, în perioada 18-22 decembrie, în intervalul orar 18.00-20.00, Moșul va fi în direct cu cei mici, pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița, va afla care sunt dorințele lor, ce cadouri doresc să le aducă și îi va invita să participe la concurs.

 

„Dragi copii, Moș Crăciun vă așteaptă și în acest an să stați de vorbă, să îi povestiți toate-n lună și în stele, să îi cântați un colind mititel ori să-i spuneți o poezioară! Știați că a pregătit cadouri pentru voi, toți?! Pesemne că ați fost tare buni și cuminți! Noi am pus la punct toate cele de trebuință Moșului pentru concursul GHICEȘTE COLINDA, așadar îl revedem cu bucurie mare, începând de astăzi, le, câte două ore doar pentru voi, micii reșițeni!”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

„În cadrul emisiunii lui Moș Crăciun, în prima parte a transmisiunii, spiridușii vor reda un fragment audio dintr-o colindă reprezentând un indiciu. La sfârșitul emisiunii, după ce se anunță deschiderea liniei telefonice, cei care și-au dat seama despre ce colindă este vorba pot suna și oferi Moșului răspunsul. Cel care ghicește primul colinda va câștiga una dintre cele cinci tablete puse în joc, câte una pentru fiecare emisiune” – se precizează într-un comunicat de presă transmis de Primăria Reșița.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available