Locomotivele reșițene, lansare supersonică în Capitală!

 

Debut de senzație pentru Reșița Locomotives în noul sezon al Campionatului Național de Fotbal American. Formația reșițeană a zdrobit duminică pe Bucharest Titans cu scorul de 56-0, într-un meci disputat pe stadionul Metrorex din Capitală.

 

Meciul a fost la discreția reșițenilor, care au zburdat efectiv pe teren și și-au surprins adversarii. Cu cinci străini în lot, dintre care patru americani, și cu un antrenor sârb, Reșița Locomotives se prezintă ca o pretendentă la calificarea în RoBowl și lupta pentru medalii în CNFA 2021. Titanii din București nu au avut nicio șansă în fața locomotivelor reșițene. După primul sfert era deja 27-0 pentru echipa bănățeană.

 

Punctele echipei reșițene au fost reușite de: Ionuț Voinea – 1 touchdown; Codruț Neagrău – 2 points conversion; Alex Rus – 2 extra points; Billy Hatten – 1 touchdown; Kevin Stringer – 2 touchdown prin run și o pasă de touchdown; Ronaldo Tomasello – 2 touchdown; Devion Young – 1 touchdown; Valentin Vatav – 1 touchdown.

 

 

„Am făcut deplasarea 9 ore până la București, ne-am cazat aseară. Drumul nu a fost ușor, pentru că știm și noi ce drumuri sunt prin România. Meciul a fost frumos. Am înscris multe touchdownuri, câteva dintre ele au fost și convertite. Trebuie să ne pentru următoarele meciuri. Chiar dacă acesta a fost unul ușor, următoarele meciuri vor fi tot mai grele. Nu ne așteptam să câștigăm așa ușor, dar linia noastră defensivă a jucat foarte bine. Să sperăm că le vom câștiga pe toate, de fapt acesta este și obiectivul nostru, câștigarea campionatului. Avem jucători din SUA, avem antrenor din Serbia și devotamentul jucătorilor din Reșița, care vin la fiecare antrenament și se pregătesc din plin. Mai avem unele detalii tehnice de pus la punct și să sperăm că ne vom prezenta din ce în ce mai bine. Ne așteaptă meciuri grele”, ne-a declarat Cătălin Boieriu, unul dintre jucătorii echipei reșițene.

 

Pentru Reșița Locomotives urmează trei meciuri pe teren propriu. Primul dintre ele va fi duminică, 19 septembrie, de la ora 11.00, cu Cluj Crusaders. Pe 3 octombrie vor întâlni pe Mureș Monsters, iar pe 16 octombrie – pe Bucharest Rebels. Pe data de 30 octombrie, Reșița Locomotives va juca în deplasare la Timișoara 89ers. Primele patru clasate se vor califica în turneul final.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite