„Lucrările de întreținere și de modernizare a drumurilor județene sunt o prioritate pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean”

 

Încă un drum județean care nu a văzut niciodată asfaltul se modernizează, anunță președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, odată cu finalizarea lucrărilor la tronsonul de drum dintre satul Duleu și limita de județ dintre Caraș-Severin și Timiș.

 

Ajutați de condițiile meteorologice încă favorabile, drumarii cărășeni au reușit, la sfârșitul săptămânii trecute, să finalizeze lucrările de modernizare a DJ 585 Duleu-limită județ, pe ambele sensuri de circulație, transmit reprezentanții Consiliului Județean.

 

„Ca urmare a modernizării Drumului Județean 585, comunitățile rurale beneficiază de o bună accesibilitate către principalele artere de drumuri, care vor satisface nevoile de deplasare și circulație a cetățenilor și a mărfurilor. Lucrările de întreținere și de modernizare a drumurilor județene sunt o prioritate pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean Caraș-Severin și se vor desfășura în întregul județ, conform calendarului pe care l-am întocmit”, a declarat Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin.

 

Modernizarea DJ 585 va continua pe tronsonul Duleu-Valeapai imediat ce vremea va permite reluarea lucrărilor, precizează reprezentanții administrației județene, lucrările urmând a fi finalizate în vara anului 2023.

 

 

CITEȘTE ȘI: Drumarii cărășeni profită de vremea favorabilă

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite