Lucrările la noua linie de tramvai din Reșița, sabotate în miez de noapte

 

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, au fost surprinși în flagrant delict azi-noapte după ce au furat componente folosite de PORR Construct la lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai din Reșița.

 

Puțin după miezul nopții, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați că un microbuz a oprit în fața unei societăți comerciale, iar din interior au coborât mai multe persoane suspecte, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

 

„Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, conducătorul autoutilitarei în cauză neoprind la semnalele acustice și luminoase și plecând în viteză dintr-o parcare situată pe Bulevardul Republicii. Polițiștii au pornit în urmărirea autoutilitarei, care a fost oprită pe Bulevardul Muncii, iar în interior au fost identificați 3 bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din Reșița și Ezeriș. Din cercetări s-a stabilit că, în aceeași noapte, cei trei ar fi încărcat în autoutilitară amortizoare din cauciuc (foto dreapta, n.r.), depozitate în parcarea de pe Bulevardul Republicii, folosite la lucrările de infrastructură a liniilor de tramvai, cu scopul de a le sustrage.”, detaliază Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ.

 

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, iar autoturismul folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat pe parcursul cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite