Lucrările la strada Caen din Moroasa, pe ultima sută de metri

 

Circulația rutieră pe strada Caen din municipiul Reșița va fi reluată sâmbătă, 1 iulie, lucrările de modernizare executate de angajații primăriei fiind în curs de finalizare.

 

Lucrările de modernizare a străzii Caen au început în luna aprilie și au constat în reabilitarea carosabilului și a trotuarelor, amenajarea de locuri de parcare și montarea de mobilier urban. Potrivit reprezentanților Primăriei Reșița, acestea vor fi finalizate mâine: „Colegii de la Direcția de Întreținere și Repararea Patrimoniului trag tare pentru finalizarea investiției de pe strada Caen. Astăzi și mâine se asfaltează, iar circulația va fi redeschisă sâmbătă, 1 iulie”.

 

Angajații primăriei au început, deja, pregătirile și pentru reabilitarea străzii Gheorghe Șincai, situată în aceeași zonă. „Ambele artere de circulație beneficiază de o modernizare integrală, 160 de locuri de parcare și mobilier stradal nou. Investiția se ridică la 1.900.000 lei, sumă provenită din bugetul local”, au declarat reprezentanții municipalității.

 

Ultima stradă cuprinsă în proiectul de modernizare din cartierul Moroasa 1 este Căpitan Poptelecan, modernizarea acesteia urmând să înceapă după finalizarea lucrărilor la strada Gheorghe Șincai.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite