„Suferă de amnezie sau au creierul spălat”

 

Președintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, i-a dat un răspuns fără ocolișuri prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan, care i-a invitat pe „cei care simt liberal” din Forța Dreptei, USR și PMP să se alăture PNL, pentru o „Românie a viitorului”.

 

„PNL strânge în acest moment rândurile Dreptei române şi îi aşteptăm pe toţi cei care simt liberal, care cred în politicile liberale, în economia de piaţă, în democraţia reprezentativă să se alăture proiectului liberal în următoare perioadă, indiferent de partid, fie că sunt în Forţa Dreptei, în USR, în REPER, în PMP, oriunde şi consideră că vor să participe la ceea ce înseamnă România viitorului şi cred că PNL este soluţia.”, a declarat Rareş Bogdan la începutul acestei săptămâni, după şedinţele BEX şi BPN ale PNL.

 

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, liderul Forța Dreptei, s-a arătat șocat văzând apelul lansat de prim-vicepreședintele PNL. „Am crezut că liderii pnl au ajuns la o culme a nesimţirii pe care nu mai au cum să o depăşească. M-am înşelat. Nu există limită pentru nesimţirea epigonilor care au confiscat pnl. Am fost şocat să văd cum ieri unul dintre cei mai gălăgioşi producători de gogomănii din conducerea pnl are tupeul să facă apel la noi, cei din Forţa Dreptei şi din alte formaţiuni ale opoziţiei reale, de dreapta, să ne bulucim cu toţi la porţile sediului pnl ca să ne înscriem în troaca vasalului nedemn al ciumei roşii. Am un răspuns simplu pentru ei: înscrieţi-vă voi în psd, pentru că acolo este locul vostru. Nu mai aveţi cum să îi mai reprezentaţi pe oamenii pe care i-aţi trădat prin readucerea la putere a psd şi prin susţinerea tuturor măsurilor antiliberale şi antidemocratice iniţiate de psd. În construcţia unei alternative morale, serioase la guvernarea psd nu are loc un partid care este complicele psd”, scrie pe Facebook Ludovic Orban.

 

Acesta amintește, totodată, că astăzi se împlinesc patru ani de la „o premieră politică în viața românească. Ceea ce nu a reușit niciun partid de dreapta de opoziție în 30 de ani a reușit conducerea pnl în 10 octombrie 2019. Un guvern PSD a fost demis prin moțiune de cenzură”, cu referire la căderea Guvernului Dăncilă.

 

Or, deloc surprinzător, remarcă liderul Forța Dreptei, niciunul dintre parlamentarii sau membrii din conducerea PNL „nu a scris un cuvințel pe tema asta. Suferă de amnezie sau au creierul spălat. Și este explicabilă atitudinea aceasta, în condițiile în care aproape toți cei care își făceau în urmă cu 4 ani un titlu de glorie din victoria asupra ciumei roșii sunt cei care au readus la putere psd și au învestit un guvern condus de psd. Eu nu am uitat și am tot dreptul să aduc aminte de acest moment. Pentru că eu și colegii mei cu adevărat liberali din Forța Dreptei nu am trădat, nu ne-am predat și continuăm lupta cu partidul-caracatiță. Și am convingerea că, exact așa cum în urmă cu 4 ani, când aproape nimeni nu credea în victoria noastră, ea s-a petrecut, la fel se va întâmpla și în 2024. Chiar dacă aproape nimeni nu crede astăzi că PSD poate fi bătut, de fapt chiar asta se va întâmpla!”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available