Lumea Poveștilor își deschide porțile. Vor fi nouă zile de teatru, ateliere și spectacole stradale pentru copii, la Reșița și în alte șase localități

 

Cea de-a cincea ediție a Festivalul de Teatru pentru copii „Lumea Poveștilor”, organizat de Teatrul de Vest din Reșița, debutează astăzi și se va desafășua până pe 29 mai. În acest interval, 13 trupe din întreaga țară vor susține 37 de reprezentații, atât în săli de spectacole cât și în spații neconvenționale.

 

Deschiderea celei de-a cincea ediții a Festivalul de Teatru pentru copii „Lumea Poveștilor” va avea loc astăzi, 21 mai, ora 11.00, cu piesa Aladdin, jucată, pe propria scenă, de actorii Teatrului de Vest din Reșița. Tot astăzi, dar la ora 17.00, copiii sunt așteptați în Centrul Civic al municipiului Reșița, la o întâlnire cu „Scufița Roșie” și la Atelier de marionete susținut de Teatrul de Păpuşi „Peter Pann” din Câmpina.

 

În intervalul 21 – 29 mai, 13 trupe din toată țara – Teatrul de Vest din Reșița; Teatrul de Păpuşi „Peter Pann” din Câmpina; Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău; Teatrul „Merlin” din Timișoara; Teatrul „Arlechino” din Brașov; Teatrul „Vasilache” din Botoșani; Teatrul Municipal Baia Mare – Secția Păpuși; Teatrul „Regina Maria” din Oradea – Trupa Arcadia; Teatrul Dramatic „Ion D. Sârbu” din Petroşani; Teatrul Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea;  Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea; Trupa „Ceata lui Zâmbilici” și Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti – vor susține, în total, 37 de reprezentații: spectacole de teatru, ateliere și spectacole stradale în șapte localități ale județului: Reșița, Caransebeș, Moldova Nouă, Oravița, Bocșa, Anina și Vermeș, după următorul program:

 

 

Parteneri ai Festivalului de Teatru pentru copii „Lumea poveştilor” sunt: Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Primăria Reşiţa, Centrul Universitar UBB din Reșița, Primăria Caransebeş şi Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeş.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite