Luminița Jivan cântă prohodul PNDL și FSI, Nelu Popa râde cu poftă. Și cu contraargumente!

Deputatul Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că finanțările prin PNDL și FSI sunt compromise și că primarii au primit deja adrese în acest sens. Pe edilul-șef al Reșiței, Ioan Popa, l-a apucat râsul când a auzit ce a emanat pesedista.

„Am văzut eu documentul, li se spune să pună ei banii pe lucrări că îi vor primi ulterior înapoi”, a declarat Luminița Jivan astăzi.

Primarul Ioan Popa râde când aude. „Mai sunt două zile de campanie electorală, iar declarațiile trebuie înțelese în această cheie”, spune edilul. „La Primăria Reșița nu a ajuns nicio asemenea hârtie, ba chiar toate lucrările cu asemenea finanțări sunt în grafic, nu sunt niciun fel de probleme”, mai precizează Ioan Popa.

Anul acesta județul Caraș-Severin a fost campion la finanțări prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în Reșița fiind deja finalizat un asemenea obiectiv de investiții, adică drumul de acces din Calea Timișorii către fosta unitate militară.

Conferința de presă a Luminiței Jivan a avut loc în contextul încheierii campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie 2019.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite