Luminița Jivan și-a dat demisia din PSD! „Nu pot să fiu alături de niște persoane care s-au poziționat împotriva cărășenilor și apoi vin să le ceară voturi!”

Deputat social-democrat de Caraș-Severin, Luminița Jivan a demisionat azi din Organizația Județeană PSD, după ce a văzut listele de candidați pentru alegerile locale.

„Astăzi se încheie pentru mine un capitol care a durat 11 ani. Un capitol din care am avut foarte multe de învățat, dar, în același timp, am avut parte și de numeroase bucurii și tristeți. Însă, cu toate acestea, sunt mândră de echipa (primarii, viceprimarii, consilierii locali) din care am făcut parte în toți acești ani. Sunt mândră de colegii din administrațiile locale pe care le-am sprijinit în toți acești ani să se dezvolte!”, este anunțul făcut de Luminița Jivan.

Într-un mesaj public adresat (de-acum) foștilor săi colegi de partid, Jivan amintește că „în cei 7 ani de când facem împreună echipă, și aici mă refer la cea mai mare parte din primarii județului Caraș pentru a dezvolta județul, se văd lucruri schimbate în bine în urma noastră! Sunt multe proiecte pe care le pot enumera, dar modernizarea și reamenajarea zonei Cascada Bigăr, asfaltarea și reabilitarea unor drumuri județene și naționale cum ar fi DN 57 si DN 57 A, DJ 585, 587 și DJ 572 sunt doar câteva dintre proiectele de care sunt mândră că am reușit să mă implic și sa le finalizez! Sunt mândră de faptul că în fiecare comună există minim o investiție la care am contribuit!”.

„Nu pot face parte dintr-o echipă care nu are un gram de bun simț!”

Care sunt motivele ce au stat la baza luării acestei decizii extreme de către fosta președintă a Organizației PSD Caraș-Severin? „Vine o vreme când cel mai bine e să te retragi. Experiența dobândită, răutățile înfruntate, lucrurile josnice la care s-au pretat unele personaje, dar și multe altele care și-au spus cuvântul, cum ar fi regăsirea pe liste a unor oameni care cu bună știință au votat pentru tăierea bugetelor comunităților locale care au atât de multă nevoie de bani pentru a se putea dezvolta și a crea condiții decente de trai, promise în campania electorală tot de către acele persoane – toate acestea și multe altele te obligă să iei decizii dure, să pui punct, să închei un capitol și să mergi mai departe. Nu pot face parte dintr-o echipă care nu are un gram de bun simț! Nu pot să concep să fiu alături de niște persoane care, prin acțiunile lor, s-au poziționat împotriva cărășenilor și apoi vin să le ceară voturi! Nu pot face echipă cu oameni, care nu înțeleg ideea de performanță, care nu pun binele cetățeanului pe primul loc și care nu vor să depună niciun efort pentru dezvoltarea propriului lor oraș, ce să mai zic de proiecte la nivel județean!”.

Luminița Jivan mai spune că demisia din PSD nu a fost o decizie ușoară și  nu este un moft pe moment. „Însă, atunci când nu mă mai regăsesc într-un loc, când oamenii cu care trebuie să lucrez nu țintesc spre același scop, când mediul devine unul toxic, prefer să mă retrag. Așa cum am spus la început, retragerea mea din PSD Caraș-Severin nu a fost o decizie ușoară pentru că de-a lungul timpului am întâlnit oameni extraordinari cu care am putut avea o colaborare fructuoasă. Aș vrea să le transmit mulțumirile mele sincere tuturor primarilor, viceprimarilor, președinților de organizație, organizației de tineret și doamnelor cu care am lucrat în toată această perioadă!”, ne-a mai declarat Luminița Jivan, a cărei demisie ar putea încurca socotelile liderilor PSD cu privire la strângerea celor 233 de voturi necesare trecerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Sursă foto: carasanul.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available