Luna panglicilor albastre, la Reșița

 

Reșițenii cu autoturisme sunt invitați în această lună, de către Asociația Lions Kindness Reșița, să se alăture proiectului „Panglica Albastră”, în semn de solidaritate cu toți cei ce susțin lupta împotriva diabetului și importanța prevenției acestei boli.

 

2023 este al patrulea an consecutiv în care Reșița Lions Kindness continuă proiectul „Panglica Albastră”, care a luat naștere la începutul pandemiei. Totul a pornit, spun membrii asociației, „în urma unei idei spontane, când ne străduiam să găsim o metodă cât mai simplă și la îndemâna oricui prin care să putem face un număr cât mai mare de oameni să conștientizeze și să se alăture Lions în demersul de a sublinia importanța luptei împotriva diabetului, precum și importanța prevenției acestuia. Întotdeauna e mai bine să previi decât să tratezi”.

 

Astfel, în luna noiembrie, lună dedicată diabetului la nivel mondial, membrii Lions Kindness Reșița vor purta legate la oglinzile laterale ale mașinilor proprii câte o panglică albastră, ca semn de solidaritate cu cei ce se străduiesc să prevină această boală la nivel mondial. „Totodată, vom încuraja să ni se alăture pe oricine este dispus să fie solidar în acest demers. Prin urmare, te rugăm și pe tine să ni te alături nouă, prin purtarea acestui mic simbol, o panglică albastră la oglinda mașinii, pentru a demonstra solidaritatea în lupta împotriva diabetului.”, este mesajul transmis de asociație tuturor reșițenilor care se vor urca la volan în această lună.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite