Luptătorul reşiţean Erich Loidl, încă una din mizele câștigătoare ale antrenorului Dacica

Încă un reşiţean face pasul către grupul de elită al luptelor româneşti! Tânărul sportiv Erich Loidl, unul dintre cei mai talentaţi exponenţi ai şcolii reşiţene de lupte, a fost convocat la lotul naţional de lupte libere seniori.

În perioada 1-30 septembrie, reşiţeanul legitimat la CSM Reşiţa se va antrena alături de cei mai buni luptători seniori ai României, în cantonamentul de la Poiana Braşov. Rezultatele remarcabile din ultimii ani l-au propulsat Erich Loidl în lotul național, spune profesorul Adrian Dacica.

„Este o convocare care ne bucură foarte mult, dacă ţinem cont că el este încă junior, mai are un an de juniorat şi încă trei ani de tineret. Erich Loidl este un sportiv foarte valoros, a câştigat toate competiţiile la care a participat până la această vârstă, este campion de copii, de cadeţi, de juniori şi de tineret, cu toate că încă este junior. Un sportiv de mare perspectivă. Dacă va continua tot în ritmul acesta, cu multă muncă şi ambiţie, sperăm să reuşească să cucerească medalii cât mai importante, aşa cum au reuşit şi alţi luptători reşiţeni. La stagiul de la Poiana Braşov, Erich se va pregăti alături de cei mai buni luptători seniori ai României. Antrenor principal este Anatol Guidea, iar secundul lotului este reşiţeanul nostru, Franţ Andrei, campionul României. Ne bucură foarte mult, şi sunt convins că Andrei va avea grijă de Erich ca acesta să îi calce pe urme”, a declarat antrenorul emerit Adrian Dacica, tehnician care s-a ocupat de formarea lui Erich în cadrul şcolii reşiţene de lupte.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite