Magazin în flăcări la Caransebeș

Pompierii caransebeșeni au intervenit în această dimineața pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin alimentar din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

 

Magazinul unui cunoscut retailer din Caransebeș a fost cuprins de flăcări în urmă cu o oră. Pompierii militari din Caransebeș au intervenit cu trei autospeciale pentru stins incendii, una SMURD și o autospecială de intervenții și salvări de la înălțime. De asemenea, 14 servanți și 19 cadre militare s-au deplasat la locul incendiului. La momentul intervenției incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 350 metri pătrați. Două persoane au fost asistate medical, acestea suferind de atacuri de panică.

 

Incendiul a fost localizat, iar în acest moment se acționează pentru stingerea totală a focarelor. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic, este vorba despre un imobil la parterul căruia este amenajat un spațiu comercial, iar la mansardă sunt spații de cazare care nu sunt în funcțiune.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite