Magazinele Lidl din Caransebeș și Oțelu Roșu, închise de COVID-19! Ce spun primarii

Magazinele Lidl din municipiul Caransebeș și din orașul Oțelu Roșu au fost închise astăzi, după ce o familie care lucrează aici a fost depistată cu coronavirus.

„Ca urmare a faptului că un angajat de la Lidl Caransebeș și soția acestuia au fost depistați pozitivi la Covid-19, magazinul Lidl din cartierul Pipirig a fost închis astăzi pentru dezinfecție totală. Cei doi se află internați la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Activitatea va fi reluată începând de luni, 6 aprilie 2020. Toți angajații Lidl Caransebeș au intrat în izolare la domiciliu, urmând să fie înlocuiți pe perioada autoizolării cu angajați din alte localități.

Primăria Municipiului Caransebeș precizează că situația este sub control și face pe această cale un apel la calm și responsabilitate către locuitorii municipiului, invitându-i să respecte în continuare restricțiile impuse de ordonanțele militare, pentru a nu se propaga infectarea cu Covid-19”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Caransebeș.

În schimb, mult mai rezervat, primarul din Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, ține să anunțe cetățenii că în oraș nu este nicio persoană confirmată, ci doar două persoane suspecte, care se află la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Probabil confirmarea rezultatelor celor două persoane a apărut după comunicatul de presă al lui Mălăiescu.

După ce vor fi dezinfectate magazinele, chiar dacă angajații sunt în izolare, cel mai probabil ele vor fi redeschise, cu angajați din alte orașe apropiate, și vor avea un program redus.

Sursă foto: Primăria Caransebeș

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite