MAI aproape de copii – Ziua de 1 Iunie, sărbătorită în Parcul Tricolorului din Reșița

01

De ziua lor, copiii din Reșița sunt așteptați să sărbătorească alături de oamenii în uniformă – polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră. Aceștia le-au pregătit, în Parcul Tricolorului, numeroase surprize, concursuri, jocuri, expoziții, activități educative și distractive.

 

Expoziție de tehnică și autospeciale din dotarea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), cursuri de prim-ajutor, demonstrații și trasee aplicative, tiroliană, jocuri și baloane colorate, desene pe asfalt, face painting – de toate acestea se vor putea bucura copiii în Parcul Tricolorului, la evenimentul organizat special pentru ei sub genericul: „MAI aproape de copii – Sărbătorim împreună Ziua Bucuriei”.

 

Activitățile se vor desfășura sâmbătă, 1 iunie, în intervalul orar 10.00 – 13.00, în Parcul Tricolorului din Reșița – zona de lângă Liceul de Arte „Sabin Păuța”. „Vă invităm să ne bucurăm împreună de Ziua Internațională a Copilului, în cadrul evenimentului dedicat vouă, celor mici. Veți avea parte de surprize, concursuri, jocuri, expoziții, activități educative și distractive”, transmit organizatorii.

 

Evenimentul este organizat de o serie de instituții și asociații: Instituția Prefectului, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, Centrul Militar Județean, Inspectoratul Școlar Județean, Centrul de Tineret Moniom, Asociația Tinerilor Ortodocși Români Banatul de Munte și Asociația Cuib de Vise.

 

Tot astăzi, de 1 Iunie, reșițenii se vor putea plimba gratuit cu tramvaiul, pe ruta Kaufland – Intim și retur și Intim – Universitate și retur. Cursele sunt destinate în special copiilor, de ziua lor, dar pot urca în tramvaie toți reșițenii curioși să le vadă și să facă o plimbare cu acestea. Tramvaiele vor circula în intervalul orar 09.00 – 17.00.

 

Sursă foto: arhivă Poliția Română

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available