Tramvaiul reșițean, primele teste cu călători

 

De 1 Iunie, reșițenii se vor putea plimba gratuit cu tramvaiul, pe ruta Kaufland – Intim și retur și Intim – Universitate și retur.

 

După numeroase teste, trei dintre tramvaiele achiziționate de Primăria Reșița în cadrul proiectului de reintroducere a transportului electric în municipiu vor efectua, mâine, 1 iunie, primele curse cu călători. Cursele vor fi gratuite și sunt destinate în special copiilor, de ziua lor, dar pot urca în tramvaie toți reșițenii curioși să le vadă și să facă o plimbare cu acestea. Tramvaiele vor circula în intervalul orar 09.00 – 17.00, în Govândari și până la Universitate.

 

„Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, am decis să ducem două tramvaie în intervalul Kaufland – Intim, în Govândari, pe ambele linii, ca să se bucure de el copiii, părinții, bunicii și, totodată, să facem și câteva teste. Un alt tramvai va circula pe parcursul Intim – Universitate. Mă aștept să fie un pic de nebunie, de aceea, îi rog pe această cale pe oameni să fie răbdători pentru că fiecare va avea timp să meargă să se plimbe. Sper să avem parte de o zi bună, să nu fie un balamuc întreg”, a declarat primarul Ioan Popa.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available