Mai multe locuri de muncă vacante decât doritori, la Bursa organizată de AJOFM Caraș-Severin!

 

Deși oferta a fost peste cerere, doar două persoane au reușit să se angajeze la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată astăzi la Reșița. Alte 33 de persoane s-au programat pentru interviuri la sediile firmelor.

 

Doar 199 de persoane au participat, în această dimineață, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Caraș-Severin. Acestea au avut de ales din 256 de locuri de muncă, oferite de cei 26 de agenți economici care s-au prezentat la eveniment. „Din cei 124 de agenți economici contactați de AJOFM, 26 au participat la Bursă, oferind un număr de 256 locuri de muncă vacante, în domenii variate, predominând cele în construcții, confecții și horeca. Persoanele cu studii superioare au avut la dispoziție locuri de muncă de inginer de diferite specializări și funcționar economic, iar persoanele fără calificare au avut la dispoziție locuri de muncă de muncitor necalificat, femeie de serviciu și manipulant mărfuri”, a declarat directorul executiv al AJOFM Caraș-Severin, Mihaela Iovanovici.

 

Din cei 199 de cărășeni care și-au căutat un loc de muncă la Bursă, doar doi au reușit să se angajeze, pe un post cu studii superioare – funcționar economic, respectiv pe un post de muncitor necalificat. Alte 33 de persoane au fost programate pentru interviuri la sediile firmelor.

 

Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, strada Traian Lalescu nr 17,  unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite