Vineri va fi sistată alimentarea cu gaze naturale pe trei străzi din Reșița

Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție al gazelor naturale, compania Delgaz Grid anunță că este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în municipiul Reșița, pe Calea Caransebeșului, pe strada Lipova și pe Aleea Felix, vineri, 9 aprilie, începând cu ora 09.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00, precizează reprezentanții companiei de distribuție a gazelor naturale.

Delgaz grid solicită consumatorilor din zonă să închidă toate focurile, de la aragazuri sau centrale termice, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite