Managerii instituțiilor de cultură cărășene învață din experiența omologilor din Arad

 

Managerii principalelor instituții de cultură din județele Arad și Caraș-Severin s-au întâlnit săptămâna trecută în municipiul Arad pentru un schimb de experiență.

 

Ovidiu Rădoi, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Caraș-Severin, a condus o delegație ce a participat, în 16 februarie, la invitația Centrului Cultural Județean Arad, la o întâlnire de lucru organizată ca un schimb de experiență între reprezentanții instituțiilor de cultură din județele Arad și Caraș-Severin. Din delegație au făcut parte: managerul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici” Caraș-Severin, Clara Constantin; managerul interimar al Muzeului Banatului Montan Reșița, Livia Magina; managerul interimar al Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș, Diana Țîrdea, și managerul Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu”, Constantin Moise.

 

„Scopul întâlnirii a fost dezbaterea unor tematici culturale, dar și prezentarea unor proiecte și propuneri pentru posibile colaborări. Tot cu această ocazie, au fost prezentate și proiectele de investiții ale instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Arad, proiecte ce însumează circa 10 milioane euro. Au fost vizitate obiective din municipiu și din județ, tabăra de elevi și cea de sculptură de la Căsoaia, Complexul Muzeal, Biblioteca Județeană «A.D. Xenopol» unde s-au efectuat lucrări spectaculoase în ultimii ani.”, informează reprezentanții CJ Caraș-Severin.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available