UPDATE. Managerul Alina Stancovici: „Managerul Alina Stancovici aduce mulțumiri pentru noblețea gestului”

A ajuns la noi un comunicat de presă uluitor, asumat de Alina Stancovici, de două săptămâni manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița. De ce este uluitor? Citiți-l! Trageți aer curat în piep și citiți-l!

„Având în vedere actualul context epidemiologic și nevoile Spitalului Județean de Urgență Reșița, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, întinde din nou o mână de ajutor celei mai mari unități medicale din Banatul Montan.

În acest sens, azi (ieri, n.r.), 30 martie a.c., președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a adus la Spitalul Județean de Urgență Reșița echipamente și materiale sanitare necesare personalului medical în lupta cu COVID-19. Este vorba despre un număr de 150 de viziere, 1.000 de măști, 1.000 de perechi de mănuși și 150 de combinezoane.

Managerul Alina Stancovici aduce mulțumiri pentru noblețea gestului și atenția acordată Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Manager,

dr. ec. Alina Stancovici”

Facem o singură precizare. Spitalul Județean de Urgență Reșița este cum este și are dotările pe care le are din cauza în primul rând a Consiliului Județean Caraș-Severin, care de aproape patru ani este condus de Silviu Hurduzeu și alianța PSD-PMP-UNPR. SJUR aparține de CJ, deci este obligația CJ să pună la dispoziția medicilor din spital aparatura și echipamentele necesare desfășurării activității. OBLIGAȚIA, am zis. Despre ce NOBLEȚE vorbim aici? Eventual despre noblețea gestului de a-ți peria public șeful, cu orice preț.

UPDATE, ora 10.30

Ne-a contactat Silviu Hurduzeu, pentru a preciza că echipamentele și materialele sanitare la care se face referire reprezintă o donație, nefiind așadar achiziționate din fondurile Consiliului Județean. Menționăm acum acest fapt, care nu reiese din comunicatul de presă al Alinei Stancovici. Așa cum nu reiese nici faptul că Alina Stancovici și-ar fi adus aminte să aprecieze public noblețea gestului a sute sau poate mii de cetățeni ai Reșiței, și nu numai, pentru donațiile făcute de aceștia Spitalului Județean.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available