Suntem prezenți și pe

Administrație

Marcaj la ministrul Marcel Vela făcut de suporterii echipei Dinamo!

Publicat cu

în

Începând de ieri, 25 noiembrie, suporterii echipei de fotbal Dinamo București strâng semnături pe o petiție online adresată premierului Ludovic Orban și ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. Alb-roșiii vor ca noul stadion din Complexul Sportiv Dinamo să nu rămână doar la stadiul de proiect. 

Aseară a început să circule pe Internet petiția formulată de Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, care va fi adresată Guvernului României, respectiv premierului Ludovic Orban și ministrului Ion Marcel Vela.

„Asociația Dinamoviști pentru Dinamo cere în mod imperios Guvernului, ministerului de Interne, Companiei Naționale de Investiții, Clubului Sportiv Dinamo să depună toate eforturile pentru eliminarea în cel mai scurt timp a tuturor elementelor care concură la împiedicarea construcției noului stadion Dinamo.

Domnule prim-ministru Ludovic Orban, domnule ministru de Interne Ion Marcel Vela, aveți posibilitatea de a ne oferi un exemplu cât se poate de elocvent a faptului că în România lucrurile au început să se schimbe, că țara nu mai este prizoniera unor interese meschine, de grup.

Vă cerem să rezolvați situația construcției noului stadion Dinamo, pentru că sportul și fotbalul românesc au nevoie de schimbare, la fel ca în cazul vieții politice și sociale, iar pentru a ieși din mediocritatea în care ne-am afundat, pentru a crea o emulație care să se concretizeze în noi performanțe, e nevoie de Dinamo, pentru că Groapa din Ștefan cel Mare a fost și va rămâne un creuzet al rezultatelor înalte, pentru că suporterii dinamoviști întotdeauna au țintit sus!”, se spune în textul petiției.

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo îndeamnă toți suporterii dinamoviști să se alăture acestei petiții prin care se cere factorilor decizionali să clarifice situația proiectului construcției unui noi stadion în Complexul Sportiv Dinamo.

 

Explicație foto: Marcel Vela în 2014, pe atunci primar, imediat după prezentarea oficială a echipei FC Caransebeș, aflată la debutul în Liga a 2-a. (Sursă foto: expressdebanat.ro)

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație28 de minute în urmă

Concurs de oferte pentru o investiție de 22,5 milioane de lei

Justiție4 ore în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație13 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație15 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social21 de ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrațieo zi în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitate2 zile în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătate2 zile în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educație2 zile în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Cele mai citite