Marcaj la ministrul Marcel Vela făcut de suporterii echipei Dinamo!

Începând de ieri, 25 noiembrie, suporterii echipei de fotbal Dinamo București strâng semnături pe o petiție online adresată premierului Ludovic Orban și ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. Alb-roșiii vor ca noul stadion din Complexul Sportiv Dinamo să nu rămână doar la stadiul de proiect. 

Aseară a început să circule pe Internet petiția formulată de Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, care va fi adresată Guvernului României, respectiv premierului Ludovic Orban și ministrului Ion Marcel Vela.

„Asociația Dinamoviști pentru Dinamo cere în mod imperios Guvernului, ministerului de Interne, Companiei Naționale de Investiții, Clubului Sportiv Dinamo să depună toate eforturile pentru eliminarea în cel mai scurt timp a tuturor elementelor care concură la împiedicarea construcției noului stadion Dinamo.

Domnule prim-ministru Ludovic Orban, domnule ministru de Interne Ion Marcel Vela, aveți posibilitatea de a ne oferi un exemplu cât se poate de elocvent a faptului că în România lucrurile au început să se schimbe, că țara nu mai este prizoniera unor interese meschine, de grup.

Vă cerem să rezolvați situația construcției noului stadion Dinamo, pentru că sportul și fotbalul românesc au nevoie de schimbare, la fel ca în cazul vieții politice și sociale, iar pentru a ieși din mediocritatea în care ne-am afundat, pentru a crea o emulație care să se concretizeze în noi performanțe, e nevoie de Dinamo, pentru că Groapa din Ștefan cel Mare a fost și va rămâne un creuzet al rezultatelor înalte, pentru că suporterii dinamoviști întotdeauna au țintit sus!”, se spune în textul petiției.

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo îndeamnă toți suporterii dinamoviști să se alăture acestei petiții prin care se cere factorilor decizionali să clarifice situația proiectului construcției unui noi stadion în Complexul Sportiv Dinamo.

 

Explicație foto: Marcel Vela în 2014, pe atunci primar, imediat după prezentarea oficială a echipei FC Caransebeș, aflată la debutul în Liga a 2-a. (Sursă foto: expressdebanat.ro)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite